Friday, December 18, 2009

kisah budi blogger boy

Ada sesiapa yang menonton blogger boy
Kalau ada mesti kenal budi
Bagi aku nasib dia paling malang
Ditingalkan oleh kekasih
Selepas itu kekasihnya datang balik
Hahaha lawak
Dah ludah jilat semula
Sebenarnya aku tak sabar
Nak tengok ending dia
Siapa agaknya yang kawin ngan budi
Nina, Zehan or Maya

5 comments:

Liyana said...

oh, awak yang add kat FB, tq ya!

well, saya baru sekali tgk blogger boy? its about blogger world macam kita ni ke?

generasi clan said...

yup.. tapi lebih kepada cinta kot.. 2yg sy prasan lah

Sizuka said...

citer ni lawak lah.
tergelak2 tgk. haha

generasi clan said...

fuh ade gak geng cite nie..
mmg kelakar cite nie..
tapi kdg2 xsedih gak tgk nasib budi.. hehehe

Aizwan Ali said...

best citer ni bro... jenuh aku cari kat utube season 1 punya... takde langsung.. kalau bro ada mana2 link season 1, kasitau guwe ye